Οι περσινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού για τα έργα της Θεσσαλονίκης υλοποιούνται (Στο Radio Thessaloniki 94,5 FM, στις 14-09-2020)

Οι περσινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού για τα έργα της Θεσσαλονίκης υλοποιούνται. Ενδεικτικά αναφέρω την υπερυψωμένη περιφερειακή η οποία δημοπρατείται ως ΣΔΙΤ, το γήπεδο του ΠΑΟΚ, το στρατόπεδο Παύλου Μελά και άλλες δράσεις όπως θέματα σχολικής στέγης στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Σχετικά με το μετρό δε μπορώ να προσδιορίσω τι θα κάνει το Συμβούλιο Επικρατείας με τις προσφυγές. Έχουμε όμως ένα δεδικασμένο. Ελπίζω να μην υπάρξει θέμα νέων καθυστερήσεων και να έχουμε ένα σταθμό μουσείο στη Βενιζέλου και μετρό στην πόλη μας το 2023.
Η κυβέρνηση πήρε μέτρα και υλοποιεί το πρόγραμμά της με ιδιαίτερη στόχευση στον ιδιωτικό τομέα. 100.000 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας, μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης ή ακόμα και κατάργηση της είναι μέτρα που ανακουφίζουν πρωτίστως τον ιδιωτικό τομέα ο οποίος χτυπήθηκε πάρα πολύ και από την κρίση του covid-19.
Συζητάμε για τα έργα της πόλης μας και τις πολιτικές εξελίξεις στο Radio Thessaloniki 94,5 FM με τον Δημήτρη Διαμαντίδη.