Πρέπει να ακούμε τους ειδικούς. Μέχρι τώρα τα κατάφεραν μια χαρά. Ο ΕΟΔΥ κάνει καλά τη δουλειά του. (Στο ραδιόφωνο Metropolis 95.5 FM, στις 13-09-2020)

Πρέπει να ακούμε τους ειδικούς Μέχρι τώρα τα κατάφεραν μια χαρά. Ο ΕΟΔΥ κάνει καλά τη δουλειά του και όταν χρειάζεται επεμβαίνει και ο εισαγγελέας. Ο ιός για να αντιμετωπιστεί πρέπει κάθε εστία να απομονώνεται εν τη γενέσει της.
Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα κάνει η Τουρκία. Η κυβέρνηση προχωρά και εξοπλίζει τη χώρα. Αυτό έρχεται να συνδυαστεί με τις κινήσεις της σε διπλωματικό επίπεδο.
Λόγω των μέτρων αντιμετώπισης του covid-19 υπάρχει στη Βουλή όριο για τους συμμετέχοντες βουλευτές στις διαδικασίες. Η μη άρση της ασυλίας του κου Πολάκη ήταν οργανωτική αστοχία.
Οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για τα έργα της Θεσσαλονίκης έγιναν κατά την επίσκεψή του στην πόλη μας μια εβδομάδα πριν το Forum της ΔΕΘ. Τα έργα που εξαγγέλθηκαν πέρσι υλοποιούνται και προχωρούν σύμφωνα με τα εγκεκριμένα χρονοδιαγράμματά τους.
Συζητάμε για τις πολιτικές εξελίξεις και την επικαιρότητα στην εκπομπή «Παρέμβαση» στο Metropolis 95.5FM με τον Κώστα Παπαζαφειρίου.