ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΦΛΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΤΗ» (ΣΤΙΣ 14-5-2022)

Στη παρουσίαση του βιβλίου με τη ζωή ενός μαχητή του «Αριστοτελίτη» Γιώργου Τσιφλόγλου αισθάνθηκα την ανάγκη να πω τα παρακάτω λόγια:
«…αγαπημένε Γιώργο βλέποντας το προηγούμενο παραστατικό βίντεο θα έλεγα ότι αν ήμουν σκηνοθέτης στο τέλος θα έβαζα τη λέξη σεβασμός. Κάτι αντίστοιχο με αυτό που εμείς οι ποδοσφαιρόφιλοι βλέπαμε στα τρέιλερ για το Champions League. Respect δηλαδή. Γιώργο σου αρμόζει αυτή η λέξη. Σεβασμός. Τόσο για την προσωπικότητα σου, όσο και για την πορεία σου στη ζωή. Ταυτόχρονα πάλι μέσα από το βίντεο είδαμε όλοι τον Γιώργο να είναι ανάμεσα σε ανθρώπους πολλούς, ανάμεσα σε ομάδες, ελάχιστες φωτογραφίες είναι με το Γιώργο μόνο και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ένας άνθρωπος κοινωνικός, ένας άνθρωπος που ήταν πάντα ομαδικός. Ένας άνθρωπος με φίλους, με παρέες, ένας άνθρωπος που όχι μόνο εργαζόταν, όχι μόνο έδινε στην οικογένεια του, αλλά και ένας άνθρωπος που έδινε στην κοινωνία. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να περιγράψει κανείς τον Γιώργο ,είναι ο φάρος της υπομονής, της επιμονής, της αποτελεσματικότητας, ένας άνθρωπος που μέσα από το βιβλίο του είμαι σίγουρος ότι προκύπτει ένας νικητής της ζωής. Σήμερα Γιώργο έχουμε ανάγκη από προσωπικότητες σαν εσένα. Τις έχει ανάγκη όχι μόνο η πολιτική αλλά και η κοινωνία και κυρίως Γιώργο τα παιδιά μας. Και ίσως αργότερα και τα εγγόνια μας.
Να ‘σαι καλά και με το παράδειγμα σου να δίνεις φως σε όλους εμάς κυρίως όμως στις νεότερες γενιές. Σεβασμός Γιώργο. Σεβασμός από όλους μας εσένα. »Σ’ευχαριστούμε πολύ».
Μπορείτε να δείτε και εδώ την ομιλία μου