ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ. ΣΚΥΛΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. (Στις 13-01-22)

Σύσκεψη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη και το προεδρείο της ‘Ενωσης Εστιατόρων Ψητοπωλών & Καφέ Μπαρ Νομού Θεσσαλονίκης, Γιάννη Φιλοκώστα, Μιχάλη Επιτροπίδη, Θανάση Χρυσάφη και τη Διευθύντρια του Γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού Νίκη Αχτύπη.
Η Κυβέρνηση εξετάζει άμεσα μέτρα στήριξης της εστίασης για να αντισταθμίσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στο τρίμηνο Νοέμβριος-Δεκέμβριος-Ιανουάριος.
Σχετικό Δελτίο Τύπου της Ένωσης:
«ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΣΤΙΑΣΗΣ – Τηλεδιάσκεψη με τον αναπληρωτή Υπουργό οικονομικών πραγματοποίησε η Εστίαση Θεσσαλονίκης
Την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη του σωματείου μας, με τον αναπληρωτή Υπουργό Κύριο Σκυλακάκη Θεόδωρο και τον βουλευτή Α΄ Θεσ/νίκης Κύριο Σιμόπουλο Ευστράτιο.
Στην τηλεδιάσκεψη συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας και ζητήθηκαν άμεσα και έμμεσα μέτρα στήριξης για την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων της εστίασης.
Πριν αναφερθούμε στο περιεχόμενο της συζήτησης μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Κύριο Σιμόπουλο Ευστράτιο για την άμεση ανταπόκριση και όλες τις ενέργειες που έγιναν από αυτόν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η τηλεδιάσκεψη.
Από την πλευρά του το Δ.Σ. Εστίασης Θεσσαλονίκης , παρουσίασε μία σειρά από προτάσεις με άμεσο κόστος, με μεσοπρόθεσμο κόστος αλλά και προτάσεις που δεν απαιτούν κανένα οικονομικό κόστος.»
Δείτε ολόκληρο το Δελτίο Τύπου εδώ: https://bit.ly/3tq6fTe
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Panagioths Tpiantafyllidhs, Melina Livadaru και 27 ακόμη