Η πρόταση ψηφιακής στρατηγικής της ΝέαςΔημοκρατίας με τον τίτλο «ThessalonikiForward», που αφορά την τουριστικήπροβολή της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής παρουσιάστηκε σε ειδικήεκδήλωση, παρουσία του Προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά. Τις θέσεις του κόμματοςγια τον Τουρισμό παρουσίασε η Βουλευτής Όλγα Κεφαλογιάννη, Υπεύθυνη του ΤομέαΠολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης, ενώ την πρόταση ανέλυσε ο ΑναπληρωτήςΓραμματέας Παραγωγικών Τομέων του κόμματος Στράτος Σιμόπουλος. 

 

Η πρόταση, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση τουThessalonikiForward, που αποτελεί πρωτοβουλία της Γραμματείας ΠαραγωγικώνΤομέων της Νέας Δημοκρατίας με την υποστήριξη του Τομέα Πολιτικής ΕυθύνηςΤουριστικής Ανάπτυξης, εναρμονίζεται πλήρως με την πάγια τακτική του κόμματοςνα προτείνει συγκεκριμένες λύσεις για τα σύγχρονα προβλήματα και συμβάλειδημιουργικά στην ανάπτυξη της πόλης.

 

Η κεντρική ιδέα της πρότασης«ThessalonikiForward» είναι η καθιέρωση της Θεσσαλονίκης ως ενός αναγνωρίσιμουκαι ελκυστικού τουριστικού προορισμού, τόσο εντός, όσο κυρίως εκτός Ελλάδος.

 

Η Νέα Δημοκρατία είναι το πρώτοκόμμα το οποίο προχώρησε στη δημιουργία ενός λειτουργικού οχήματος μέσα από τοοποίο οι επιμέρους προτάσεις για την τουριστική προβολή της περιοχής μας θαυλοποιούνται πιο εύκολα.