Το εμβόλιο πρέπει να γίνει από όλους. Καμία συζήτηση για το αντίθετο. Να πάρουμε τις ζωές μας πίσω. (Στο ραδιόφωνο FM100, στις 11-01-2021)

Ο ιός είναι ύπουλος γι’ αυτό πρέπει να προσέχουμε πολύ, μόλις εμφανιστούν τα πρώτα συμπτώματα αμέσως πρέπει να ειδοποιήσετε το γιατρό σας. Η ασθένεια εξελίσσεται σε πνευμονία. Θέλει άμεσα φαρμακευτική αγωγή.
Το εμβόλιο πρέπει να γίνει από όλους. Καμία συζήτηση για το αντίθετο. Πρέπει να πάρουμε τις ζωές μας πίσω. Μετά το Πάσχα και με πολύ προσοχή μέχρι τότε, θα αρχίσουμε να μιλάμε για νίκη της πανδημίας.
Ο νέος υφυπουργός παιδείας πήρε την απόφαση για το άνοιγμα των σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, στηριζόμενος στις εισηγήσεις των ειδικών. Σύμφωνα με έρευνες τα κρούσματα σε αυτές τις ηλικίες κυμαίνονται στο 0,7% σε κάθε 100000.
Υπάρχουν κλάδοι της οικονομίας που δουλεύουν όπως είναι ο πρωτογενείς και ο δευτερογενής τομέας. Το μεγάλο πρόβλημα το αντιμετωπίζει η αγορά και η εστίαση. Η επιστρεπτέα προκαταβολή απεδείχθη εξαιρετικό μέτρο, στήριξε και στηρίζει πάρα πολλές επιχειρήσεις. Δυστυχώς το πρόγραμμα εγγυοδοσίας δεν “περπάτησε”,όπως θα θέλαμε, λόγω της εμπλοκής των τραπεζών. Η κυβέρνηση εξαντλεί κάθε δυνατότητα που έχει. Συνεχώς ανακοινώνει νέα μέτρα, τα οποία θα καλύψουν, έως ένα βαθμό, την αγορά για όσο διάστημα απαιτηθεί.
Συζητάμε για τις πολιτικές εξελίξεις και την επικαιρότητα στο ραδιόφωνο FM100 Θεσσαλονίκη με τον Βασίλη Κοντογουλίδη και την Σοφία Ξανθοπούλου.