Ανοίγει το λιανεμπόριο στη Θεσσαλονίκη. (Στην Εγνατία TV, στις 23-4-21)

Η Θεσσαλονίκη έχει εξοπλιστεί με λεωφορεία, βελτιώνοντας αισθητά την κατάσταση, ωστόσο απέχουμε ακόμη από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είμαστε σε έναν καλό δρόμο και σε συνεργασία με τα ΚΤΕΛ και το leasing θα πάψει να υφίσταται η κατάσταση του συνωστισμού που επικρατεί.
Πίεσα την κυβέρνηση για το άνοιγμα του λιανεμπορίου στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο σέβομαι την απόφαση της Κυβέρνησης να μην επιτρέψει τις διαπεριφερειακές μετακινήσεις υπό το πρίσμα ότι η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη έχουν τα περισσότερα κρούσματα και ίσως επηρέαζε αρνητικά τις περιοχές που έχουν χαμηλά ποσοστά θετικών κρουσμάτων.
Η Αντιπολίτευση για ακόμη μια φορά είναι υπερβολική. Η επιτροπή αποτελείται από ανθρώπους με γνώσεις και επιστημονικό υπόβαθρο που παρέχουν αμισθί τη γνώμη τους, γι΄ αυτό και είναι λάθος της αντιπολίτευσης να τους αμφισβητεί.
Τα self-test είναι ένα όπλο, όχι το κύριο, για να μας βοηθήσει σε μια θετική κατεύθυνση προς την καταπολέμηση και τη διαχείριση της πανδημίας.
Συζητάμε για τις πολιτικές εξελίξεις και την επικαιρότητα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Εγνατία TV με τον Λάζαρο Λαζάρου.